Klubben

KlubbenVi er en klub som består af mange forskellige typer mennesker & maskiner. Nogle kører meget lidt på grund af familien, nogle lidt mere & andre igen kører en hel masse til træf samt evt. på sommerferie. Vores motorcykler er alt fra HD til nyere plastic-racere (Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Ducati osv.), nok med en overvægt på den sportslige type.

En del af os tager hvert år en tur til Assen i Holland i uge 25, det er der der er GP-ræs, det plejer at være fedt!

Klubben blev dannet den 17 januar 1981 ved sammenlægning af 2 lokale klubber, nemlig RR og CLUB 77. Med klublokale i Bredgade 14 B. Lokalerne var da udmærkede om sommeren, men om vinteren var der temmelig køligt, så køligt , at vandet sommetider frøs.

6 år senere blev bygningerne købt af en anden, han mente, at de var guld værd, for huslejen steg ret kraftigt, det syntes Grenå Kommune ikke om , så de bad os om ar finde noget andet. Efter 1 år uden klubhus fik vi bevilget penge til at bygge noget helt nyt. Kommunen fik støbt gulv, rejst vægge og lagt tag på, derefter måtte vi så selv klare resten, og det gik ganske udmærket.

Nu har vi efterhånden været her i mange år, vi har bygget lidt om og renoveret, her & der, hvor det trængte til det, l 2003 fejerede vores 15 års jubilæum efter alle kunstens regler, det var et brag af en fest. Vi prøvede, at samle nogle gamle medlemmer fra dengang, så de kunne se, hvordan det ser ud nu. Det gik ret godt, vi fik oven i købet et par nye medlemmer, alle var glade og tilfredse, tilmed var vejret rigtig godt.

I 2007 holdt vi vort 25 års jubilæum, 1 år for sent,  Det var rart at møde nogle af de ( gamle ) medlemmer, som ikke havde forandret sig ret meget, eller også ryger der 10 - 15 år af alderen når man kommer ind af døren, for de opførte sig som før i tiden, så nu mangler vi bare at de får mc igen. Vejret var ikke for godt, men musikken og maden var udmærket, især den helstegte gris, stor tak til kokken.

Road Rangers MC -Næsgårdvej 7- 8500 Grenaa - E-mail: info@rrmc.dk